nsecure observation room
Access & Security

Security Management

Intelligente software dat voldoet aan de hoogste eisen. Naast de integratie met security systemen zoals toegangscontrole, inbraak, camera observatie, kunt u eenvoudig integreren met gebouwbeheer of brandmeldsystemen in één centrale omgeving. Zo bent u volledig in control.

Security management vormt de schil van beveiliging

Nsecure ondersteunt opdrachtgevers bij het adviseren en implementeren van het juiste Security Management Systeem (SMS). Alle facetten van beveiliging zoals toegangscontrole, inbraak, intercom, camera observatie komen samen in één centrale omgeving. Daarnaast kunt u uw Security Management oplossing gemakkelijk integreren met gebouwbeheer systemen of brandmeldsystemen. Het resultaat? Processen die naadloos op elkaar aansluiten waardoor u volledig in control bent.

De voordelen

  • Eén centrale omgeving voor toegang en security waardoor u 24/7 in control bent
  • Gebruiksvriendelijke omgeving voor het opvolgen van meldingen in uiteenlopende situaties
  • Vormt de schil boven allerlei verschillende beveiligingssystemen zoals security-, gebouwbeheer- en communicatiesystemen
  • Aangeboden als on premise of cloud oplossing
Onze aanpak

Volledig in control met security management

Uit ons brede pallet aan mogelijkheden leveren we high-end security management oplossingen die ‘systeemonafhankelijk’ zijn. Daarmee heeft u altijd de oplossing die het beste aansluit op uw behoefte en uw security beleid. Nsecure heeft ruime ervaring met het integreren van verscheidene hardware en software binnen een PSIM. Hiermee zorgt Nsecure dat uw organisatie in control is.

Altijd veilig en up to date

In de fysieke beveiligingswereld zijn de meeste beveiligingssystemen tegenwoordig IP-gestuurd. Beveiligingssystemen maken hierbij gebruik van hardware met daarop specifieke software die de functionaliteit bepaald. Om het bedrijfsproces niet te verstoren én daarmee de veiligheid van uw organisatie te borgen, is het belangrijk dat de software up-to-date is. Onze security management oplossingen kunnen aangeboden als on premise oplossing of vanuit de cloud. Indien gewenst kan Nsecure de centrale ‘hosting’ volledig of gedeeltelijk van een opdrachtgever overnemen.

Interesse?

Ontdek welke security management oplossing past bij uw specifieke uitdagingen en uw security beleid

Neem contact op arrow_outward
Projecten

Onze opdrachtgevers

Nsecure samenwerking UWV beveiliging kantoren

Een beheersbare security omgeving en hoger niveau van veiligheid

Een geïntegreerd beleid voor facility en security

Nsecure verzorgt de totale security keten voor alle NN Group-kantoren in Nederland en België

Platforms
arrow_outward

Winguard

De oplossing voor een integraal beveiligingssysteem

arrow_outward

YIM

Ons identity management platform YIM