integrated security management nsecure
Strategy

Integrated Security Management

Met Integrated Security Management betekent dat Nsecure uw beveiligingspartner wordt voor de lange termijn. Wij denken voortdurend met u mee, ook als omstandigheden plots veranderen.

Totaal concept voor security

De wereld van facility en security van nu, is niet te vergelijken met die van enkele jaren geleden. Digitalisering, een enorme krapte op de arbeidsmarkt en het hybride werken zorgen voor een sterk veranderd facilitair landschap. Logisch dus dat facilitaire diensten meer en meer worden uitbesteed. Maar hoe zit dat met security?

De voordelen

  • Doorlopend strategisch, tactisch en operationeel advies;
  • Experts adviseren en zorgen dat uw toegang- en beveiligingssystemen altijd optimaal functioneren en passen bij uw bedrijfsprocessen;
  • Lagere kosten door het efficiënter inzetten van receptionisten en beveiligingsbeambten door slimme techniek en door effectief assetmanagement op systemen;
  • Geen eigen security afdeling, maar volledig geoutsourced;
  • Altijd voldoen aan de geldende wet- en regelgeving.
Onze visie

EEN INTEGRALE AANPAK VOOR SECURITY

Security is niet iets wat je ‘erbij’ doet

Security is bijna in elke organisatie een onderdeel van het facilitaire proces. Maar dat is lang niet altijd logisch. De complexiteit rondom IT en wetgeving maken het voor facility-bedrijven lastig om de verantwoordelijkheid te nemen over de hele breedte. Die ontwikkelingen gaan zo snel, dat maakt het lastig en vaak ook onverstandig, om security te outsourcen naar een Integrated Facility Management-provider. Security wordt namelijk met de dag belangrijker en is niet iets wat je ‘erbij’ doet.

Van versnippering naar een integrale aanpak

In de praktijk ziet Nsecure dat bedrijven en organisaties verschillende partijen inschakelen voor de verschillende aandachtsgebieden. Met als gevolg: allemaal losse contracten voor zaken als schoonmaak, manbewaking, catering of beveiliging. Deze versnippering vormt een beveiligingsrisico. Integrated Security Management (ISM), in aanvulling op Integrated Facility Management biedt dan een uitkomst.

Een geïntegreerde visie voor facility én security

Steeds meer organisaties, met of zonder IFM-contract, kiezen daarom voor het uitbesteden van security aan een expert. Het is een enorme opluchting als er dan een partij is die zich specialiseert in het optimaal beheren van alle facilitaire processen én daarin security integraal meeneemt. Nsecure zorgt als Integrated Security Management-partij ervoor dat alles zo efficiënt mogelijk gebeurt, processen optimaal beveiligd zijn én er significante kostenbesparingen worden behaald.

Interesse?

Meer weten over Integrated Security Management en hoe dit een aantoonbare bijdrage levert aan uw bedrijfsvoering?

Neem contact op arrow_outward
Integrated Security Management in de praktijk

Klantcases

Een geïntegreerd beleid voor facility en security

Veelgestelde vragen

Integrated Security Management

  • Er is sprake van Integrated Security Management (ISM) wanneer organisaties ervoor kiezen om beveiliging uit te besteden (zoals operationele diensten, implementatie en onderhoud van systemen én de regie ervan uit te besteden) aan één security partij. Een Integrated Security Management-partij zorgt ervoor dat alles zo efficiënt mogelijk gebeurt, processen optimaal beveiligd zijn én er significante kostenbesparingen worden behaald.

  • Er zijn een aantal voordelen wanneer organisaties kiezen voor een integraal security beleid. Namelijk geen kennisgebrek, geen contractonderhandelingen met allerlei verschillende partijen, veiligheid naar het optimale niveau over de hele keten en altijd meegroeien met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en wet- en regelgeving. En dan ook nog lagere kosten door het efficiënter inzetten van receptionisten en beveiligingsbeambten ondersteund door slimme techniek dankzij effectief assetmanagement op bestaande systemen.

Wim Vreugdenhil Integrated Security Management
Vragen

Meer weten?

Meer weten over wat Integrated Security Management voor uw organisatie kan betekenen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.