Identity & Cloud

Infrastructuur & cloud

Met onze IT-first approach zijn onze diensten op het gebied van toegang, security en identity veiliger dan ooit.

Onze IT-first approach

Nsecure is sinds 2008 actief in de cloud en ziet het als haar verantwoordelijkheid om zich goed te buigen over de systemen en oplossingen die worden ingezet bij onze opdrachtgevers; van hardware tot aan een totale IT-infrastructuur. Nsecure biedt daarom verschillende ondersteunende IT-diensten aan om daarmee te garanderen dat systemen altijd up to date zijn en voldoen aan veiligheid en compliancy eisen. Onze praktijkervaring en technische expertise speelt daarin een belangrijke rol.

Remco Treffers Nsecure

De voordelen

  • Volledig redundant en compliant volgens de hoogste IT security en privacy normen
  • Verminder CO2-footprint door toepassing van virtuele servers in grote datacenters
  • Altijd up-to-date en voorzien van laatste features en software updates
  • Locatie onafhankelijk: uw security systemen zijn wereldwijd inzetbaar
  • Besparing op uw eigen IT inzet; onze specialisten ontlasten uw organisatie
Onze aanpak

Infrastructuur & cloud

Nsecure draagt zorg voor de beschikbaarheid, continuïteit en veiligheid van uw IT infrastructuur. De security applicaties worden geïnstalleerd en beheerd in een ISO 27001 gecertificeerd datacenter. Nsecure beheert het besturingssysteem, voert preventief controles uit en installeert noodzakelijke updates en patches. Daarnaast bewaakt Nsecure de systemen 24/7 en wordt er periodiek gerapporteerd via service reviews.

Cloud oplossingen die passen bij uw wensen

Doordat onze cloud diensten voor toegang en security volledig meeschalen met uw behoefte, is er nooit noodzaak voor het vervangen van servers. Vanuit duurzaamheidsperspectief is dit een steeds belangrijker onderdeel geworden.

Hosting

Nsecure biedt hostingservices aan. “Outsourcing” van een essentiële functie als security stuit vaak op bedenkingen, maar juist daarom besteden wij veel tijd aan de kwaliteit van onze hostingomgeving en informatiebeveiliging. Niet voor niets worden wij hier ook jaarlijks extern over geaudit. Wij gaan tot het uiterste om dat vertrouwen in ere te houden.

On premise oplossing

Naast onze hosting dienstverlening is het ook mogelijk om security systemen op uw eigen beschikbaar gestelde IT infrastructuur (on premise of in de cloud) te installeren. In deze situatie kan Nsecure door middel van een VPN-verbinding de benodigde remote support bieden in het geval van verstoringen.

Meer informatie over onze dienstverlening?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van hosting, infrastructuur of cloud-oplossingen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.

Neem contact op arrow_outward
Praktijkvoorbeelden

Infrastructuur & Cloud diensten

Nsecure verzorgt de totale security keten voor alle NN Group-kantoren in Nederland en België

Nsecure samenwerking UWV beveiliging kantoren

Een beheersbare security omgeving en hoger niveau van veiligheid

Nsecure introduceert haar YIM platform bij TEAM Terminal

Remco Treffers Nsecure
Remco Treffers Expert IT & Cloud Services
Vragen

Meer informatie

Wilt u meer weten over onze dienstverlening op het gebied van hosting, infrastructuur of cloud-oplossingen? Neem dan contact met ons op. Onze specialisten staan u graag te woord.