Nsecure levert toegangscontrole oplossingen en toegangscontrole systemen
Access & Security

Toegangscontrole

Toegangsverlening en veiligheid moeten samen een meesterwerk zijn Ć©n blijven, onder welke omstandigheden dan ook.

Maximale veiligheid met toegangscontrole

Veilig, efficiƫnt en gecontroleerd toegang verlenen. Voor al uw gebruikers en voor al uw bedrijfslocaties. Van oudsher liggen onze roots in het domein van toegangscontrole. Nsecure heeft veruit de meeste ervaring met het implementeren van toegangscontrole oplossingen bij een scala aan toonaangevende klanten. Toegangsverlening en veiligheid moeten samen een meesterwerk zijn Ʃn blijven, onder welke omstandigheden dan ook.

Nsecure toegangscontrole
De voordelen

Toegangscontrole

  • Bescherm uw bedrijfsactiviteiten: voorkom dat onbevoegden toegang krijgen tot uw locatie(s)
  • Maximale controle: over autorisaties en toegangsrechten dusĀ weten wie waar en wanneer toegang heeft
  • Integratie: EĆ©n centrale omgeving en uitgebreide integratiemogelijkheden met andere security, HR of ERP-systemen
Onze aanpak

Onze roots liggen in de toegangscontrole

Of het nu gaat om een kantooromgeving, een industriecomplex of een ziekenhuis, onze geĆÆntegreerde toegangscontrole systemen zorgen ervoor dat mensen niet alleen op efficiĆ«nte wijze ā€˜binnenkomenā€™, maar ook dat er voldaan wordt aan de geldende wet- en regelgeving. Zo weet u direct of iemand ergens mag zijn, of diegene bepaald werk mag doen en of de risicoā€™s zijn afgedekt. Dankzij uitgebreide rapportage mogelijkheden bent u bovendien met Ć©Ć©n druk op de knop op de hoogte. U bent, kortom, volledig ā€˜in controlā€™.

All-in-one oplossing voor toegangscontrole

Op basis van uw security beleid waarborgen we veiligheid en gastvrijheid door onze oplossing te integreren met fysieke toegangscontrole zoals sloten, biometrie, paslezers, tourniquets en andere security systemen. Onze toegangscontrole systemen zijn krachtig, gebruiksvriendelijk en gebaseerd op intelligente netwerktechnologie. We maken gebruik van de meest recente (IT) innovaties, zodat onze oplossingen meegroeien en blijven ondersteunen. Niet alleen nu, maar ook in de toekomst.

Van toegangspassen tot aan mobile access

Als het gaat om toegangscontrole en security dan werken veel organisaties met toegangspassen, tags en druppels. Intelligente technologie maakt dat ook mobiel toegangsbeheer steeds meer toeneemt. Mobile access is gebruiksvriendelijk, beheersbaar en levert kostenbesparingen op.

Interesse?

Ontdek hoe toegangscontrole onderdeel is van een integrale security oplossing en bijdraagt aan continuĆÆteit, veiligheid en duurzaamheid.

Neem contact op arrow_outward
Meer over

toegangscontrole

arrow_outward

AEOS

Het fundament voor toegangscontrole

arrow_outward

Mobile access

Mobiel toegangsbeheer als slimme en duurzame oplossing

Onze partners

Wij werken o.a. met

Toegangscontrole

Onze opdrachtgevers

Een geĆÆntegreerd beleid voor facility en security

Nsecure verzorgt de totale security keten voor alle NN Group-kantoren in Nederland en Belgiƫ

Uniform toegangsbeleid voor alle locaties van DPG media

Veelgestelde vragen

Toegangscontrole

  • Toegangscontrole is veel meer dan alleen toegangsverlening. Bij toegangsverlening zorg je dat een persoon een locatie kan betreden met bijvoorbeeld een toegangspas of een sleutel, bij toegangscontrole willen we zeker weten dat mensen die toegang krijgen tot een bepaalde plek of ruimte in een gebouw geautoriseerd zijn voor die ruimte. Toegangscontrole is weten dat diegene die binnenkomt ook degene is die hij zegt te zijn. Daarnaast weet men achteraf altijd in te kunnen zien wie er binnen is geweest, waar die persoon is geweest, wanneer en voor hoe lang. Het is daarom essentieel om naar een integrale aanpak te streven en toegangscontrole onderdeel te maken van het primaire bedrijfsproces.

  • Er zijn een aantal voordelen wanneer organisaties kiezen voor een integraal security beleid. Namelijk geen kennisgebrek, geen contractonderhandelingen met allerlei verschillende partijen, veiligheid naar het optimale niveau over de hele keten en altijd meegroeien met de laatste ontwikkelingen op het gebied van technologie en wet- en regelgeving. En dan ook nog lagere kosten door het efficiĆ«nter inzetten van receptionisten en beveiligingsbeambten ondersteund door slimme techniek dankzij effectief assetmanagement op bestaande systemen.

  • Sectoren veranderen continu. Het is dus belangrijk om regelmatig te evalueren welke oplossingen er nodig zijn. Doordat wij onze diensten voornamelijk vanuit de cloud aanbieden, is het heel makkelijk om mee te groeien en op- en af te schalen. Ook wanneer de opdrachtgever er nog niet klaar voor is, zijn onze omgevingen en systemen er al klaar voor. Mocht dat over een paar jaar veranderen, dan is het niet nodig om een nieuw toegangscontrole systeem te implementeren, maar volstaan kleine aanpassingen aan het bestaande systeem. Regelmatig evalueren en op tijd het beleid aanpassen, is dus het devies.

Richard Mildenberg Sustainability & Business Development Manager
Meer informatie

Neem contact op

Meer weten over hoe toegangscontrole integraal onderdeel kan zijn van uw security beleid? Onze experts staan u graag te woord.