The art of control

Nsecure verstaat de kunst van controle – beveiligingsmaatregelen met elkaar verbinden zonder dat dit ten koste gaat van onze belangrijkste vrijheden. Omdat toegang en beveiliging niet sec gaan over techniek. Maar veelal een kwestie is van een gave, een vooruitstrevende geest. Er een neus voor hebben. Aanvoelen dat elke klant zijn eigen procedures wil inpassen.

Voorwoord

Frontrunner op het gebied van security

Als je enthousiast voorvechter bent van een baanbrekende aanpak, wil dat niet meteen zeggen dat iedereen het daarmee eens is. Integendeel. Toen wij onze kijk op toegangsverlening en beveiliging vertelden, werd deze niet direct met open armen ontvangen. Als eerste partij gebruikten we bij Nsecure de Cloud voor al onze security systemen. Mensen tikten soms op hun voorhoofd toen ze dat hoorden. Wij hielden vast. Aan dat idee. Weet je waarom? Omdat we er vanaf dag één heilig in geloven. En omdat we – inmiddels marktleider in de branche – bij het merendeel van de top-500 bedrijven dagelijks de bewijzen leveren. Die uitgesproken mening van toen, noemen we nu: The art of control.

Manifest 1

IDENTITY MANAGEMENT

Als je de essentie van beveiliging plat slaat, staat de mens centraal. Alles onder controle houden voor iedereen die ‘naar binnen wil’ en ‘naar buiten mag’ draait om de mens. Of het nu gaat om de beveiliging van een high-tech afdeling waar gewerkt wordt met radioactief materiaal of het gaat om het gehele toegangsverleningsproces voor bezoekers, medewerkers en contractors bij een terminal in een havengebied of een verzekeringsmaatschappij. Sommige mensen moeten hier alle bewegingsvrijheid krijgen die ze nodig hebben. Weer andere mensen hebben hier niets te zoeken. Als je de mens centraal zet binnen je beveiligingsvraagstukken, moet je anders denken. Het is het uitgangspunt van Nsecure. Alle hardware en software worden om dit basisprincipe heen gebouwd en dat geeft vertrouwen. Subliem beveiligen en tevens een werkbare omgeving behouden.
Artowrk
Over the rainbow
- Sustainee
Nsecure Barendrecht
Manifest

ACCESS CONTROL

Door de mens centraal te zetten, kunnen wij beter dan wie dan ook ons vak uitoefenen. En dat vak heet: access control. Bij Nsecure gaat dit over de effectieve integratie van toegang en beveiliging in alle bedrijfsprocessen bij onze opdrachtgevers. Dat doen we door niet vanuit techniek te denken, maar vanuit het proces. Zodanig, dat dit zekerheid en veiligheid biedt. En rekening houdt met de gastvrijheid of bewegingsvrijheid die voor de specifieke organisatie van groot belang is. Dat pakken we aan met klantenteams die weten wat de behoeftes zijn in de verschillende sectoren. Met zowel hardware oplossingen voor toegangscontrole, camera-observatie, barrières en intercom als de software zoals Security management en Identity management. Dat doen we door voor de top-500 bedrijven in Nederland heel eigenwijs de volledige ketenverantwoordelijkheid op ons te nemen. Die hen vervolgens de veiligheid geeft die ze zoeken. We maken complexe situaties eenvoudig. En denken vooruit, zodat onze opdrachtgevers ook in de toekomst optimaal beveiligd zijn.
Artwork
Over the rainbow
- Sustainee
Nsecure Barendrecht
Manifest

IT-FIRST

Access control – the Nsecure way – doen we altijd IT gedreven. Waarbij we een sterke voorkeur hebben voor cloudoplossingen. We waren destijds de eerste partij in de markt die deze vooruitstrevende stap zette. Het heeft ons het merendeel van de top-500 bedrijven als opdrachtgever opgeleverd. Met een Security in de Cloud dienstverlening staat alles veilig centraal van waaruit wij alle remote verbindingen kunnen leggen die nodig zijn. Hierdoor krijg je als klant veel meer controlemogelijkheden en werken de interne processen veel efficiënter. De beperkingen van een installatie-gedreven systeem worden ingeruild door de zee aan creatieve oplossingen die een IT-gedreven systeem biedt. Want een IT-gedreven systeem is al ingericht met oplossingen voor een toekomstig probleem waar de klant nu veelal niet bij stilstaat. Door de kennis van Nsecure krijgen onze opdrachtgevers heel gericht advies, zijn ze niet afhankelijk van lokale IT en biedt dit veel meer ruimte voor strategische keuzes. Door te werken met een identity en access management-platform zijn onze klanten volledig in control als het gaat om toegangsprocessen, accreditatie, registratie en E-learning. Zo wordt er voldaan aan de geldende wet- en regelgeving, betekent dit tijdwinst en maakt dit veilige toegang mogelijk. Hospitality. Safety. Security.
Nsecure Barendrecht
Manifest

INTEGRATED SECURITY MANAGEMENT

Zoals al eerder gezegd: toegang en beveiliging zijn pas effectief als je het integreert in alle bedrijfsprocessen. Maar door de hoeveelheid aan gecompliceerde beveiligingssystemen, IT componenten, wetgeving en samensmelting met bedrijfsprocessen, is dit voor organisaties bijzonder ingewikkeld om zelf op orde te houden. Het terugdringen van veiligheidsrisico’s speelt in alle lagen van de organisatie. Security wordt met de dag belangrijker en is niet iets dat je ‘erbij’ doet. Die ontwikkelingen gaan zo snel, dat vraagt om een expert als partner. Met Integrated Security Management gaan we een hecht partnership aan met de klant en zijn we verantwoordelijk voor security. In alle lagen en op alle niveaus. We zijn de beveiligingspartner voor de lange termijn. Wij denken voortdurend mee, ook als omstandigheden plots veranderen. Niet alleen gebouwgebonden, maar juist ook gericht op de identiteit van personen. Met integrated security is het mogelijk om kosten te besparen, een hogere kwaliteit van security te bereiken, makkelijk te upgraden in technologie en waar nodig snel af te schalen in mensen en gebouwen.
Nsecure Barendrecht
Manifest

PREDICTIVE MAINTENANCE

Nsecure is in staat om meer zekerheden in te bouwen. Niet alleen omdat we de verantwoordelijkheid naar ons toe trekken tijdens de ontwikkeling van de op maat ingerichte security. Maar ook na oplevering. Met Predictive maintenance houden wij de beveiliging toekomstbestendig. Waarbij we de hele keten beheren, verder doorontwikkelen en monitoren. Continu. 24/7. Bij Nsecure kijken we naar het werkelijke gebruik en de conditie van een gehele security-oplossing. Alle onderdelen binnen dat systeem leveren waardevolle data. En als je die data continu monitort en analyseert op afwijkingen en trendbreuken, worden storingen direct gesignaleerd en kan er tijdig worden ingegrepen. Predictive maintenance geeft inzicht in het gebruik van de techniek, biedt kostenbesparing, duurzaamheid en efficiëntie. Door hiermee vooruit te kijken, is het een innovatieve manier van beheer. Want als je puur kijkt naar gebruiksgegevens en je richt je op waar onderhoud nodig is, hoeft er niet onnodig geïnvesteerd te worden in vervanging of service.
Nsecure Barendrecht
Manifest

SUSTAINABILITY

Nsecure heeft een heldere visie op de toekomst. Deze toekomst betreft niet alleen onderwerpen zoals security, IT, compliancy en digitalisering, ook de balans met het welzijn van mens en milieu heeft onze volledige aandacht. Dat doen we met onze interne processen, maar ook met onze diensten en producten bij onze klanten. Predictive maintenance stelt ons in staat om problemen op afstand op te lossen. Dit levert niet alleen een bijdrage aan de duurzaamheid van Nsecure. Wij helpen onze opdrachtgevers hierdoor ook met het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Door remote services kunnen we zelfs op afstand problemen verhelpen nog voordat er verstoringen ontstaan. Hierdoor daalt de impact van servicemonteurs die in het geval van een storing naar de locatie zouden moeten komen. Het aantal onnodige kilometers daalt en de bijbehorende CO2-uitstoot daalt mee. Digitale ontwikkelingen zorgen er ook voor dat de traditionele plastic toegangspas langzaam maar zeker ruimbaan maakt voor de toegangspas op de smartphone. Met een activatie en de-activatie op afstand voorkom je onnodige reiskosten en bespaar je waardevolle tijd. Door predictive maintenance kunnen in toenemende mate refurbished componenten ingezet worden. De levensduur van alle afzonderlijke assets wordt op deze manier optimaal benut. Innovatief beheer en onderhoud wordt zo een circulaire manier van beheer en onderhoud. Voor veel bedrijven inmiddels een onderdeel van hun totale sustainability beleid.
Artwork
Waiting
- Hans Grootswagers
Nsecure Barendrecht
Manifest

ALWAYS AHEAD

Vanaf het begin heeft Nsecure vooropgelopen. Toen wij startten met de Cloud en de dienstverlening Security-as-a-Service begonnen, had niemand dat nog aangedurfd. Het heeft ons nu een indrukwekkende voorsprong opgeleverd. En onze gedrevenheid om altijd alles te willen weten over nieuwe IT-toepassingen, nieuwe technieken, nieuwe hardware geeft onze opdrachtgevers hele interessante mogelijkheden. Want met zoveel kennis in huis zijn we in staat om veel breder naar veiligheid en access control te kijken dan wie dan ook. Dat geeft rust en is aanjager voor creatieve en innovatieve oplossingen waar de gebruikelijke, conventionele benaderingen achterblijven. Vooroplopen geeft ons de vrijheid om anders te denken. Het stelt ons in staat om beveiliging te koppelen aan de digitale infrastructuur van heel Nederland, zonder dat dit ten koste gaat van onze belangrijkste vrijheden. Op afstand. Met afstand. Maar zeker ook heel dichtbij. ‘The art of control’ is door lef geboren.
We stand our ground

Overal controle houden, zonder dat het in your face is

Bij Nsecure werkt onze kunst van controle twee kanten op. We zetten beveiliging in om onze vrijheden te waarborgen. En bekijken het ook meteen van de andere kant. Als je beveiliging goed wilt aanpakken – écht goed – moet je er een dosis vrijheid aan toevoegen. Dat klinkt tegenstrijdig. Toch is het zo. Nsecure werkt voor banken, verzekeraars, aanbieders van vitale infrastructuur, overheidsinstanties en industriële reuzen. Stuk voor stuk bedrijven en organisaties waar wij toegang en beveiliging integreren in hun bedrijfsprocessen.

Een kunstvorm

Nsecure verstaat de kunst van controle

En bij al deze bedrijven, organisaties en instituten weten ze dat hun dagelijkse praktijk niet zonder hun eigen vrijheden kan: gastvrijheid, bewegingsvrijheid, keuzevrijheid. Dat vraagt om ingenieuze beveiliging. Overal controle houden, zonder dat het ‘in your face’ is. Overal controle houden, zonder dat het je belemmert in je dagelijkse doen. Overal controle houden, terwijl je soms nog alle kanten op kunt.

Alex Smaling General Manager en Expert Identity & Cloud
vragen

Meer weten?

Meer weten over onze visie op toegang en security? Onze specialisten staan u graag te woord