Security Management Nsecure
Identity & Cloud

Security as a service

‘Security as a Service’: een unieke dienstverlening die ervoor zorgt dat u alles onder controle heeft en houdt.

Nsecure levert Security as a Service: één oplossing waarmee klanten de zekerheid krijgen dat al hun huidige en toekomstige uitdagingen op het gebied van toegangscontrole en security management worden opgelost. Onze oplossingen zijn nooit standaard, maar een uniek staaltje kunst dat altijd naadloos past bij de klant. Bij elke klant pakken we een nieuw canvas, en samen creëren we een meesterwerk.

De voordelen

Security as a Service

  • Cloud-oplossing die voldoet aan alle eisen op het gebied van continuïteit en veiligheid
  • Schaalbare oplossing die aansluit op veranderende behoeften en eisen
  • Een geïntegreerde oplossing waardoor een centraal landschap wordt neergezet voor security, facility en safety
Onze aanpak

Security as a Service

Security as a Service wordt door Nsecure aangevlogen vanuit een IT-first approach. IT-First houdt in dat we als specialisten de IT en technische onderdelen integraal beschouwen en de belangen van onze klant voorop zetten. We bouwen het IT landschap op vanuit de functionaliteit, veiligheid en privacy-oogpunt en selecteren de oplossingen die hier op aansluit.

Security, Facility en IT

Veel organisaties zijn op zoek naar een oplossing dat zorgt dat het gehele proces rondom toegangscontrole en security wordt gecentraliseerd en tegelijkertijd gekoppeld kan worden met ERP- of HRM systemen. Nsecure heeft ervaring in uiteenlopende branches voor het bedenken, inrichten en implementeren van een gedreven oplossing.

Schaalbare oplossing

Nsecure levert al sinds 2008 cloud-based concept voor access & security die zorgen voor een substantiële bijdrage op het gebied van duurzaamheid, beschikbaarheid en veiligheid. Wij bieden een gebruiksmodel dat past bij uw organisatie op ieder moment. Ook wanneer dit drastisch verandert.

Ontdek de kunst van controle

Meer weten over onze Security as a Service dienstverlening en hoe dit zorgt voor meer flexibiliteit en veiligheid? Neem dan contact met ons op.

Neem contact op arrow_outward
Onze opdrachtgevers

Security as a Service

Nsecure samenwerking UWV beveiliging kantoren

Een beheersbare security omgeving en hoger niveau van veiligheid

Uniform toegangsbeleid voor alle locaties van DPG media

Een geïntegreerd beleid voor facility en security

Cedric van Riemsdijk Lead IT Business Development
Vragen

Meer informatie

Meer weten over onze Security as a Service dienstverlening en hoe dit zorgt voor meer flexibiliteit en veiligheid? Neem dan contact met ons op.