Remco Treffers Nsecure
Identity & Cloud

IT Security

IT-security vormt een belangrijk onderdeel bij toepassingen op het gebied van toegang, security & identity management

Cyber-proof security systemen

Security systemen zijn tegenwoordig steeds vaker het doelwit van cyberaanvallen. Die kwetsbaarheid van deze systemen heeft als gevolg dat de risico’s, variërend van inbreuk op privacy gegevens tot aan het platleggen van de operatie, nagenoeg in alle branches voorkomen. Hoe kunnen organisaties die risico’s afdekken?

Alex Smaling Nsecure

De voordelen

  • Zekerheid dat we voldoen aan vastgestelde beveiligingscriteria die zorgen dat systemen zijn beschermd tegen ongeautoriseerde toegang
  • Onze diensten worden aangeboden vanuit een ISO-gecertificeerd datacenter
  • Nsecure bezit de SOC 2 Type II verklaring: een onafhankelijke garantie dat alles volgens de hoogste maatstaven is geregeld
Onze visie

Aantoonbaar in control

Het aantoonbaar goed ingericht hebben van onze IT diensten, cyber security en continue voldoen aan de privacywetgeving (AVG), is voor ons bedrijf en de toekomst van onze klanten van groot belang. Met onze certificering tonen we aan dat we bescherming en verwerking van persoonsgegevens op het hoogste niveau uitvoeren.

Hackers richten zich op kwetsbare plekken in uw netwerk. Om te voorkomen dat hier risico’s ontstaan, monitoren wij 24/7 punten in uw netwerk en onze oplossingen. Doordat dit een continu proces is, is de tijd tussen het bekend worden van mogelijke kwetsbaarheden en het oplossen hiervan zeer kort. Dit is binnen onze sector een unieke benadering.

SOC 2 Type 2

Nsecure bezit de SOC 2 Type II Assurance verklaring, een zeldzaamheid binnen de access & security branche. Daarmee zijn de gegevens die Nsecure verwerkt als IT security dienstverlener veiliger dan ooit.

Meer weten?

Weten wat Nsecure voor u kan betekenen op het gebied van IT-security? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen arrow_outward
Praktijkvoorbeelden

IT-security

Nsecure samenwerking UWV beveiliging kantoren

Een beheersbare security omgeving en hoger niveau van veiligheid

Uniform toegangsbeleid voor alle locaties van DPG media

Een geïntegreerd beleid voor facility en security