Nsecure kantoor
Access & Security

Inbraak beveiliging

Slimme inbraak technologie zorgt ervoor dat u niet alleen real-time kunt signaleren, maar ook uw medewerkers en bedrijfseigendommen op tijd kunt beschermen.

Altijd in controle

Inbraakbeveiliging is een belangrijk aspect binnen de security keten voor grote organisaties in uiteenlopende sectoren. Niet alleen om te voorkomen dat onbevoegden uw locaties of terrein betreden, maar ook om real-time te signaleren en uw medewerkers en bedrijfseigendommen te beschermen.

nsecure observation room

Inbraakdetectie voor een integraal security beleid

  • Flexibele integratie met bestaande toegang en security systemen
  • Ondersteunt in een veilige werkomgeving voor uw medewerkers
  • Geavanceerde technieken voor uiteenlopende situaties
  • Real-time inzicht waardoor veiligheidsrisico’s worden beperkt
Onze aanpak

Inbraakdetectie voor het beschermen van bedrijfseigendommen

Met inbraakdetectie is het mogelijk om 24/7 uw locaties te observeren, detecteren en alarmen op te volgen. Zo kunt u (ongewenste) activiteiten of bewegingen herkennen op plaatsen waar toezicht vereist is. Denk aan de hoofdingang van uw gebouw of specifieke ruimtes met een hoog veiligheidsrisico. Nsecure adviseert u over de mogelijkheden en zorgt dat inbraak beveiliging onderdeel is van een integraal security beleid.

Kunstwerk op maat met inbraakdetectie

Het beschermen van uw mensen en bedrijfseigendommen heeft de hoogste prioriteit. Nsecure biedt met inbraakdetectie een uitgebreid aanbod voor uiteenlopende situaties. Van perimeterbeveiliging op uw terrein, tot aan infrarood cross beam technology om radioactief materiaal veilig te stellen. Nsecure denkt mee in het vaststellen van mogelijke fysieke bedreigingen en het inzetten en implementeren van inbraakdetectie.

Inbraakbeveiliging vanuit onze Observation Room

Vanzelfsprekend kunt u inbraakdetectie en het opvolgen van alarmeringen in eigen beheer houden, maar Nsecure kan dit ook voor u verzorgen. Vanuit onze Observation Room in Barendrecht kunnen we 24/7 observeren, detecteren en alarmen opvolgen en wordt met minimale mankracht zeer efficiënt en effectief gewerkt.

Interesse?

Ontdek hoe inbraakdetectie bijdraagt aan meer continuïteit en veiligheid en onderdeel is van een integraal security beleid.

Neem contact op arrow_outward
Projecten

Onze opdrachtgevers

Een geïntegreerd beleid voor facility en security

Inbraakdetectie op het hoogste niveau voor medische isotopen

Veiligheid op 1 voor regieorganisatie Enexis Groep

Richard Mildenberg Sustainability & Business Development Manager
Vragen

Meer informatie

Weten hoe inbraakdetectie integraal onderdeel kan zijn van uw security beleid? Onze experts staan u graag te woord.