Services & Performance

Observation Room

Nsecure biedt 24/7 monitoringdiensten, met uitgebreide controlemogelijkheden op afstand.

24/7 monitoring, opvolging van alarmeringen en bewaking van bedrijfslocaties

De kunst van controle betekent goed kunnen observeren. Een vernuftig samenspel tussen mens en techniek maakt het dirigeren van uitgebreide controlesystemen op afstand mogelijk, 24 uur per dag, zeven dag per week.

Wie zich als bezoeker meldt bij de intercom van een organisatie, waar ook in Nederland, verwacht dat iemand binnen dat gebouw hem of haar te woord staat en de slagboom opent. Grote kans dat de persoon in werkelijkheid te maken heeft met de Nsecure Observation Room.

nsecure observation room

De voordelen

  • 24/7 klant-specifieke monitoring en opvolging van alarmeringen van klantlocaties;
  • Eén centrale plek voor toegangsverlening en cameraobservatie;
  • Intelligente technologie die surveillance en receptiediensten ondersteunt.
  • Aangeboden vanuit een ISO-gecertificeerd datacenter.
Onze aanpak

Mens en techniek

Nsecure realiseerde de Observation Room vanuit haar visie op toegang en security management. Hospitality, veiligheid, compliance, continuïteit en bedrijfsvoering zijn wat ons betreft één geheel. Onze totaalaanpak zorgt ervoor dat bedrijfsprocessen efficiënter, veiliger en duurzamer verlopen. Door de samenhang van mens en techniek kan de dienstverlening op afstand op thematieken zoals hospitality, safety en security een impactvolle bijdrage leveren. Dat zorgt ervoor dat organisaties in control zijn en zich kunnen richten op hun core business.

Observation Room; één centrale plek voor toegangsverlening en cameraobservatie

Vanuit de Nsecure Observation Room bieden wij een uitgebreide (controle) functionaliteit op afstand. Dat betekent één centrale plek voor toegangsverlening en cameraobservatie. Intelligente technologie ondersteunt onze surveillancediensten. We voeren 24/7 klant-specifieke monitoring en opvolging van alarmeringen uit. Ook bewaken we buiten reguliere kantoortijden de ICT-omgeving van klantlocaties. Waar traditionele beveiliging altijd aansturing vereist, kan Nsecure vanuit slimme systemen actie ondernemen zonder direct kosten te maken.

Duurzame dienstverlening op afstand

Nsecure biedt monitoring & controle services die gebruikmaken van nieuwe technieken, effectiever zijn én goedkoper. Door deze diensten op afstand te verlenen, wordt er voorkomen dat er op valse meldingen gereden moet worden of dat er onnodig surveillance rondes plaats moeten vinden. Dankzij de remote dienstverlening ervaren onze klanten directe en significante invloed op afname van de CO2 uitstoot.

Interesse?

Benieuwd hoe onze Observation Room dienstverlening een aantoonbare bijdrage levert aan uw bedrijfsvoering?

Neem contact op arrow_outward
PROJECTEN

INSPIRERENDE PRAKTIJKVOORBEELDEN

Een geïntegreerd beleid voor facility en security

Security en toegangsverlening voor ProRail locaties

Richard Mildenberg Sustainability & Business Development Manager
Vragen

Meer weten over onze Observation Room?

Ontdek wat onze 24/7 dienstverlening op afstand voor u kan betekenen.