Platformen

Winguard

Winguard partnership Nsecure
Security management

Over Winguard

Een Physical Security Information Management (PSIM) systeem als WinGuard is een softwareplatform dat de schil vormt boven allerlei verschillende beveiligingssystemen als security-, gebouwbeheer- en communicatiesystemen. Via WinGuard worden alle systemen beheerd middels een eenvoudige, uitgebreide gebruikersinterface.

De oplossing voor een integraal beveiligingssysteem

WinGuard is een open software platform ontwikkeld door Advancis. Via WinGuard kan een organisatie haar toegangsmanagement beleid overzien en beheren. Meldingen over incidenten en andere verschillende beveiligings- en veiligheidssystemen worden geregistreerd en kunnen indien mogelijk direct opgelost worden.

WinGuard. Integratie als keyword

WinGuard is door haar open structuur en een goed georganiseerde ontwikkelaarsteam een platform dat verder gaat dan een klassiek systeem. Het PSIM platform heeft de mogelijkheid om een allesomvattende integratie te creëren met gebouwbeheersystemen, brandmeldsystemen en meer.

Uw PSIM toekomstbestendig

Met WinGuard biedt Nsecure u een wereldwijd platform, waarbinnen een groot aantal gecertificeerde en onderhouden koppelingen en systemen beschikbaar zijn. Hierdoor blijft uw Security Management Systeem/PSIM altijd up-to-date en toekomstbestendig.

Nsecure gecertificeerd WinGuard-integrator Blue

Sinds juni 2019 is Nsecure de eerste officiële CWI-partner van Advancis in Nederland. Het certificaat bevestigt dat beide bedrijven nauw samenwerken voor WinGuard-opdrachten bij command & control-systemen en voor de levering van gerelateerde services. Nsecure heeft als systeem integrator ruime ervaring met het integreren van een grote verscheidenheid van subsystemen en interfaces binnen een PSIM. Zo zorgt Nsecure dat uw organisatie in control is.

Cedric van Riemsdijk Lead IT Business Development
Meer informatie

Ontdek de kunst van controle

Meer weten over wat de mogelijkheden zijn met Winguard voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op.