Identity management

Over YIM

YIM logo
yim identity management

YIM

Veilig, gastvrij en efficiënt toegang verlenen. Aan medewerkers, bezoekers, contractors en andere partijen die dagelijks uw bedrijf of locatie bezoeken. Daar komt heel wat bij kijken. Bent u klaar met ingewikkelde toegangsprocedures? Tijdrovende rapportages, lange wachttijden voor de start van werkzaamheden, ingewikkelde dossiers en systemen? Meet YIM! Your Identity Management.

Ontdek de mogelijkheden

YIM: de oplossing voor contractor en visitor management

Voor veel organisaties klein of groot, complex of zeer complex is het een uitdaging om ‘in control’ te zijn als het gaat om toegangsverlening, veiligheid, wetgeving en gastvrijheid. Ons identity management platform YIM is voor organisaties in uiteenlopende branches van bijzonder toegevoegde waarde. De uitgangspunten voor YIM zijn o.a. gebaseerd op access control, identity management, veilig werken en compliancy.

YIM is een integraal onderdeel van de dagelijkse activiteiten in tientallen branches. Van visitor management tot e-learning: YIM is gebouwd met de flexibiliteit om in elke branche van toegevoegde waarde te zijn.

 

Uitgebreide functionaliteiten

Weten hoe YIM uw organisatie kan ondersteunen op het gebied van visitor management, contractor management, e-learning of veilig werken?

Naar de website arrow_outward
Cedric van Riemsdijk Lead IT Business Development
Meer informatie

Vragen

Meer weten over ons identity management platform YIM? Neem dan contact met ons op.