Klantcases

RRP en Nsecure: samen voor veiligheid en duurzaamheid

Een veilige olietransport van Rotterdam Europoort naar het Ruhrgebied in Duitsland

RRP en Nsecure

“Onzichtbaar, maar van groot belang”, luidt het credo van Rotterdam-Rijn Pijpleiding (RRP). Zeven dagen per week, 24 uur per dag transporteert RRP verschillende vloeistoffen van Rotterdam Europoort naar het Ruhrgebied in Duitsland. RRP is één van de belangrijkste olieleveranciers voor Duitse raffinaderijen. Een veilig transport van olie is daarom cruciaal. En waar veiligheid zo een belangrijke rol speelt in alle lagen van de organisatie, draagt Nsecure met integrale security oplossingen hier graag aan bij.

Integrale security draagt bij aan continuïteit

Onlangs hebben RRP en Nsecure hun samenwerking verlengd. De samenwerking startte enkele jaren geleden, toen RRP koos voor het identity management platform YIM. Het platform bewijst haar toegevoegde waarde als het gaat om veiligheid en compliancy bij het aanmelden van personen en contractors tot de locaties van RRP. Sinds kort is Nsecure ook verantwoordelijk voor het leveren van integrale toegang en security oplossingen.

Van toegangscontrole tot de Observation Room

Filip Milovanovic, klantteammanager Industry: “We zijn trots te vermelden dat ons partnership zich verder heeft ontwikkeld en we met alle facetten van security – van camera observatie en inbraak tot aan contractor management en onze Observation Room – bijdragen aan operationele efficiëntie voor RRP. Zeven locaties van RRP verspreid over heel Nederland zijn succesvol gemigreerd, voldoen nu aan de hoogste veiligheidsnormen en hebben een uniform security beleid.”

Oog voor duurzaamheid

Bij de implementatie van de nieuwe toegang en security oplossingen, speelde duurzaamheid een belangrijke rol. Door slimme aanpassingen rondom de technologische infrastructuur, zijn materialen zoals bekabeling, sloten en kaartlezers zoveel mogelijk hergebruikt. RRP kan nu met vertrouwen vooruit kijken, wetende dat hun locaties en omvangrijke vitale processen optimaal beveiligd en compliant zijn.

 

Filip Milovanovic (Nsecure), Dick Hosman (RRP), Alex Smaling (Nsecure)

Toepassing

Gerelateerde oplossingen

arrow_outward

Toegangscontrole oplossingen volledig geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen

arrow_outward

Continu een compleet overzicht voor aantoonbaar gecontroleerd toegangsmanagement. 

arrow_outward

Vanuit de Observation Room biedt Nsecure 24/7 remote security

Gecontroleerde toegang tot het grootste werkschip ter wereld

Uniek safety center met levensechte situaties brengt 'goal zero' in het vizier

Unieke e-learning brengt 'goal zero' in het vizier

Filip Milovanovic Expert Industry, Maritime & Offshore
De kunst van controle

Meer informatie

Meer weten over security oplossingen die bijdragen aan continuïteit van omvangrijke vitale processen? Onze experts vertellen u graag meer.