Van 4 tijdregistratiesystemen naar 1 integraal systeem voor Heerema Fabrication Group

Van 4 tijdregistratiesystemen naar 1 integraal systeem

Grote constructies onder gecontroleerde omstandigheden ontwerpen en bouwen

Heerema Fabrication Group (HFG) is gespecialiseerd in de engineering en fabricage van grote en complexe constructies voor de offshore olie- en gas- en energie gerelateerde industrieën. Met grote productiefaciliteiten rondom de Noordzee, een werkplaats in Polen en een multidisciplinair ingenieursbureau in Nederland, beschikt HFG over faciliteiten om grote constructies onder gecontroleerde omstandigheden te ontwerpen en te bouwen.

“Het nauwe samenspel tussen HFG en Nsecure en de bereidheid van Nsecure om flexibel te zijn en zich te concentreren op de eindoplossing, maakte de samenwerking uniek en succesvol.”

De uitdaging: van verschillende tijdregistratiesystemen naar 1 integraal systeem

HFG voert een intern verbeteringsprogramma om de locaties in de verschillende landen samen te brengen in één standaardbeleid met dezelfde processen, ondersteunende technieken en methoden. De verschillende tijdregistratiesystemen waren daarnaast verouderd en niet geschikt om de toekomstige ambities en doelen van HFG te ondersteunen. Een zoektocht startte naar een ​​nieuw tijdregistratiesysteem dat een solide basis biedt voor een modern platform; een enabling technology voor toekomstige innovaties.

“Voorheen had HFG verschillende en afzonderlijke tijdregistratieoplossingen. Dit betekende dat wanneer medewerkers tussen onze werven reisden, zij ofwel vier verschillende badges gebruikten of als bezoekers geregistreerd werden. Erg inefficiënt en dat betekende dat we geen simpel overzicht hadden over waar onze medewerkers elke dag werkten”, aldus Tony Stewart, Senior Architect ICT binnen HFG.

Nsecure als strategische partner

HFG was op zoek naar een sterke partner met een wereldwijd bereik die hen op de Europese locaties kan ondersteunen. “We zochten naar een moderne, innovatieve toegangsoplossing die voldoet aan de belangrijkste industriestandaards en integreert met gerelateerde ICT-systemen en -toepassingen. Nsecure was in staat om met AEOS, aanvullende technieken en haar expertise in de industrie, de breedste en meest innovatieve technologische oplossingen te bieden en paste in het profiel om een ​​strategische partner voor HFG te worden. Daarnaast bood Nsecure de beste technische oplossing om werknemers- en tijdregistraties te integreren met onze ERP-toepassing, IFS, een zeer belangrijke vereiste”, aldus Stewart.

Gedurende de implementatie op de verschillende locaties, werkten Nsecure en HFG nauw samen als één team. Regelmatig contact en overleg, een duidelijke planning en duidelijke rollen en verantwoordelijkheden hebben geleid tot dit succes.

“De bereidheid van Nsecure om flexibel te zijn en zich te concentreren op de eindoplossing, maakte de samenwerking uniek en succesvol. We vormden een geïntegreerd projectteam bestaande uit ICT en Facility Management-leden van elke werf, verbonden door de projectmanager van Nsecure met het projectteam vanuit Nsecure. Samen hebben we de oplossing ontworpen en een implementatieplan gemaakt, verdeeld in twee fases. De eerste fase was gericht op toegangscontrole bij onze hoofdingangen en integratie met ons ERP-systeem. Dit was een behoorlijke uitdaging vanwege de omvang van de implementatie, maar we merkten dat Nsecure in staat was om de uitdagingen aan te gaan en in samenwerking met hun lokale onderaannemers, leverde Nsecure op tijd een hoogwaardige oplossing. De tweede fase staat gepland voor dit jaar en is gericht op interne toegangscontrole, verzamelpuntterminals voor locatie evacuaties en ANPR-camera’s voor het beheren van voertuigtoegang.”

Enabling technology voor de innovaties van HFG

“Voorheen waren badges en lezers gebaseerd op verschillende technologieën en standaarden, en niet te gebruiken voor andere doeleinden. Nu hebben we moderne, veilige badges gebaseerd op de nieuwste industriestandaards. Daarnaast is de integratie met ons ERP-systeem IFS een belangrijk resultaat, wat veel administratietijd bespaart door automatische registratie van werknemersgegevens. De automatische overdracht van tijdstempels naar IFS, waar gewerkte uren vervolgens kunnen worden berekend, worden zo toegewezen aan projecten en geautoriseerd voor loonadministratie. Er is nu een oplossing die de principes en doelstellingen ondersteunt, waardoor de HFG-yards dichter bij elkaar zijn gebracht. Deze nieuwe oplossing voor toegangsbeheer zien we als een enabling technology voor vele andere innovaties in de toekomst.”

Toepassing

Gerelateerde oplossingen

arrow_outward

Aantoonbaar in controle dankzij identity management, IT-security en security cloud oplossingen.

arrow_outward

Toegangscontrole oplossingen volledig geïntegreerd in uw bedrijfsprocessen

Met onze IT-first approach zijn onze diensten op het gebied van toegang, security en identity veiliger dan ooit. 

RRP en Nsecure

Een veilige olietransport van Rotterdam Europoort naar het Ruhrgebied in Duitsland

Allseas Lorelay case Nsecure

Veiligheid en compliance op het hoogste niveau voor Allseas

Toegangscontrole en security in industriële sector

Het belang van een Data Protection Impact Assessment (DPIA)