Kennis items

Ontwikkelingen Dataclient

Onze workflow & identity management oplossing

 

Nsecure levert toegangscontrole oplossingen en toegangscontrole systemen
Cedric van Riemsdijk
Lead IT Business Development
12 februari 2019

In een wereld waar Identity & Access Management een steeds grotere impact heeft op de continuïteit van bedrijfsprocessen, weet Nsecure hier al geruime tijd invulling aan te geven met haar workflow management oplossing Dataclient. Dataclient, ontstaan in 2008, wordt bij diverse toonaangevende klanten ingezet om toegangsprocessen digitaal, veilig, efficiënt en gebruiksvriendelijk te laten verlopen.

Zo ontstaat een snelle uitwisseling van informatie tussen contractors, leveranciers, bezoekers, medewerkers en toezichthouders met een controlefunctie over de voorwaarden voor het verkrijgen van toegang tot een bedrijfslocatie. Via een digitaal dossier worden specifieke gegevens van een persoon bewaard en uitsluitend beschikbaar gesteld op de momenten dat dit van toepassing is.

In gesprek met klanten, gebruikers en medewerkers over Dataclient

Om organisaties continuïteit te blijven garanderen en te zorgen dat (toegangs)processen veilig, gemakkelijk en snel blijven verlopen, heeft Nsecure de afgelopen maanden diverse interviews afgenomen en sessies doorlopen met klanten, eindgebruikers en medewerkers. Dit om erachter te komen wat nodig is voor onze toekomstbestendige, next generation workflow oplossing. Binnenkort vertellen wij u hier graag meer over.

 

Gerelateerde

Onderwerpen

Cedric van Riemsdijk Lead IT Business Development
Meer informatie

Vragen