Kennis items

Nsecure groeit, groei jij met ons mee?

Werken voor toonaangevende opdrachtgevers in een fijne werksfeer

Nsecure kantoor
12 november 2018

Werken aan complexe security vraagstukken voor toonaangevende opdrachtgevers zoals banken, verzekeraars en grote industriële complexen. Deze organisaties hebben te maken met ingewikkelde toegankelijkheids- en veiligheidsvraagstukken. Nsecure groeit hard en daarom zijn we altijd op zoek naar gedreven mensen die enthousiast worden van onze ambitie.

Control Your Access

We zorgen ervoor dat organisaties ‘in control zijn’ als het gaat om het verlenen van toegang. Door onze systemen te integreren met vitale bedrijfsprocessen, bieden we onze opdrachtgevers niet alleen meer zekerheid en veiligheid, maar ook een aantoonbaar betere performance.

Nsecure is er van overtuigd dat security een integraal onderdeel moet zijn van alle bedrijfsprocessen. Op basis van die visie ontwikkelde Nsecure daarom ‘Security as a Service’. Wij kijken altijd naar ‘het grote plaatje’: hospitality, veiligheid, compliance, continuïteit en bedrijfsvoering zijn wat ons betreft één geheel.

Werken aan complexe security vraagstukken in een familiaire omgeving

Op ons modern ingerichte kantoor in Barendrecht heerst een ongedwongen, niet-hiërarchische cultuur. We bereiken de beste resultaten door nauw samen te werken en elkaar direct aan te spreken op wat goed gaat en wat niet. Bij Nsecure leg je veel energie in je werk en neem je het heft in eigen hand: wij kennen een familiaire werkomgeving met een niet-hiërarchische cultuur waar ondernemerschap en lef worden aangemoedigd. Je krijgt alle vrijheid in je werk en handelen. Samenwerken en plezier staan bij ons centraal.

IT-specialisten en technici opgelet

Ben je benieuwd naar de mogelijkheden? Bekijk onze vacatures en wie weet verwelkomen we jou binnenkort als nieuwe collega.

Gerelateerde

Onderwerpen

Christie Roodenburg HR Manager
Meer informatie

Vragen

Wij nodigen je graag uit voor een kop koffie/thee om verder te praten over jouw mogelijkheden binnen Nsecure.