Kennis items

Nsecure behaalt EcoVadis Gold certificaat

In top 5% beoordeelde bedrijven

 

Richard Mildenberg Nsecure over duurzame security
Richard Mildenberg
Sustainability & Business Development Manager
8 april 2022

Corporate Social Responsibility is een belangrijke strategische pijler voor Nsecure en onze moederorganisatie Unica. Het zit in ons DNA om lange termijn waarde te creëren voor klanten, medewerkers en de samenleving als geheel.

Nsecure visie op duurzame toekomst

Als marktleider in toegang en security, heeft Nsecure een heldere visie op de toekomst. Deze toekomst betreft niet alleen onderwerpen zoals security, IT en compliancy, maar ook de balans met het welzijn van mensen en het milieu heeft dagelijks onze aandacht.

Met onze dienstverlening helpen we klanten met het bereiken van hun duurzaamheidsdoelstellingen. Mede door onze remote observation, remote maintenance en niet te vergeten ons identity management platform dat zorgt voor aantoonbare compliancy: eerlijke handelspraktijken en een veilige werkomgeving.

EcoVadis Gold certificaat voor Nsecure

Met trots kunnen we vertellen dat Nsecure met haar prestaties een score van 67/100 een EcoVadis Gold Rating heeft behaald, waarmee we tot de top 5% van de beoordeelde bedrijven behoren. EcoVadis is een duurzaamheidsratingplatform voor wereldwijde supply chains en maakt het eenvoudig voor inkopers om leveranciers te beoordelen op duurzaamheidscriteria voor milieu, arbeids- en mensenrechten, ethiek en duurzame inkoop.

Meer informatie:

De komende tijd werken we aan een integraal duurzaamheidsraamwerk voor de toekomst. Hierover volgt binnenkort meer.

Gerelateerde

Onderwerpen

Alex Smaling General Manager en Expert Identity & Cloud
Meer informatie

Vragen

Benieuwd hoe onze innovatieve security-oplossingen kunnen helpen bij het realiseren van uw duurzaamheidsdoelstellingen? Onze specialisten sparren graag met u over de mogelijkheden.