Kennis items

De nachtmerrie van iedere organisatie: IT-beheer niet op orde

IT-beheerdiensten voor zekerheid en continuïteit

 

Cedric van Riemsdijk
Lead IT Business Development
17 maart 2022

Een server die uitvalt, persoonsgegevens die verdwenen zijn of geen toegang tot uw security systeem: een nachtmerrie van iedere organisatie. Met name wanneer dit ernstige gevolgen heeft voor de continuïteit van uw bedrijfsprocessen of nog belangrijker; de mate van security.

Het lijkt immers simpel. Als organisatie wilt u volledig kunnen focussen op uw core business. Anders dan traditionele security bedrijven is daarom bij Nsecure IT verweven in al onze diensten. En dat gaat verder dan het implementeren van een security oplossing. Met onze IT-beheerdiensten neemt Nsecure de hele ketenverantwoordelijkheid op zich.

Nsecure IT-beheerdiensten voor identity en security systemen

Met onze IT-beheerdiensten biedt Nsecure veiligheid en toegankelijkheid, gekoppeld aan de continuïteit van uw bedrijfsprocessen. Dus systemen die perfect onderhouden worden, die voortdurend in ontwikkeling blijven en flexibel mee bewegen met de veranderende wereld en groei van uw organisatie. De IT-beheerdiensten van Nsecure:

  • Technisch beheer: waarborgen van de beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit van het serverpark die nodig is voor het gebruik van het toegangscontrole en/of security managementsysteem.
  • Applicatie beheer: waarborgen van de beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit van applicatiesoftware van het toegangscontrole en/of security managementsysteem. Zoals het onderhouden, wijzigen, programmeren van de applicatiesoftware.
  • Functioneel beheer: waarborgen van de functionaliteit van het toegangscontrolesysteem. Bij voorbeeld voor het beheer van autorisaties, personen, toegangen en sjablonen.
  • Werkplek beheer: waarborgen van de beschikbaarheid, veiligheid en continuïteit van de werkplekken/pc’s waarop de applicaties draaien van security systemen.

Meer informatie over onze IT-beheerdiensten is terug te vinden in onze whitepaper.

Waarom IT-beheer door Nsecure?

  1. Altijd een veilige omgeving: dankzij onze SOC 2 Type ll-verklaring.
  2. Geen uitval: een hoge mate van performance dankzij frequent serveronderhoud, anti-virus software en capaciteit.
  3. Gecertificeerde specialisten: met veel domeinkennis in uiteenlopende branches.
  4. Hoge mate van soft skills: zodat we de wensen van eindgebruikers, de business en IT met elkaar verenigen.
  5. 24/7 bereikbaar en staan we u persoonlijk in het geval van storing of support.
Gerelateerde

Onderwerpen

Cedric van Riemsdijk Lead IT Business Development
Meer informatie

Vragen

Wilt u meer informatie over de IT dienstverlening van Nsecure? Onze specialisten staan klaar om uw vragen te beantwoorden.