Kennis items

Welkom in de wereld van toegangscontrole en security

Hoe Özden Albayrak bij Nsecure het beste uit zichzelf haalt

Nsecure kantoor
Claske Niehof
HR Business Partner
15 september 2023

Het is ruim anderhalf jaar geleden als Özden Albayrak bij Nsecure binnenstapt voor haar eerste werkdag. De wereld van toegangscontrole en security is voor die tijd voor haar volledig onbekend terrein. Maar die sprong in het diepe zorgt sinds haar carrière switch voor veel energie, uitdaging en vrijheid.

Zoektocht naar een nieuwe uitdaging

Als Planner bij Nsecure voor het klantenteam Finance & Healthcare is Özden verantwoordelijk voor het plannen van de onderhoudswerkzaamheden door de Field Engineers bij klanten. Maar voorafgaand aan haar carrière bij Nsecure, heeft Özden een uitdagende periode achter de rug.

Özden vertelt: “Het vinden van de juiste uitdaging was een reis op zich. Na bewust gekozen te hebben om niet te werken toen ik moeder werd, stond ik jaren later door mijn scheiding voor de taak om toch een baan te vinden. Met mijn achtergrond in Economie leek een baan in de boekhouding een logische keuze, maar ik kwam er al snel achter dat deze functie niet bij mij paste. Ik miste voornamelijk de sociale interactie. Vervolgens vond ik een nieuwe uitdaging als receptioniste en groeide ik door naar service coördinator.”

En toen kwam corona. Met het vele thuiswerken miste ze de sociale interactie. Ook haar beide ouders werden ziek waardoor er naast haar baan en de zorg voor haar kinderen, ineens een dubbele zorgfunctie bij kwam. Özden: “Ik hield alle ballen in de lucht, maar realiseerde me na deze ingrijpende periode dat ik behoefte had aan een andere baan. Meer uitdaging, meer sociale interactie en toekomstperspectief.”

Een sprong in het diepe: toegangscontrole & security

En zo startte haar zoektocht en kwam Özden in contact met Nsecure. Özden: “Het was spannend om als alleenstaande moeder de zekerheid van een vaste baan op te geven en aan iets nieuws te beginnen. Daarnaast had ik geen ervaring in toegangscontrole en security. Maar na mijn eerste gesprek bij Nsecure, was ik overtuigd. Er is veel persoonlijke aandacht en dat merk je direct. Voor alle nieuwe werknemers is er een uitgebreide onboarding in de eerste weken. Managers van verschillende afdelingen, nemen de tijd om nieuwe collega’s wegwijs te maken in de wereld van toegangscontrole en security en hen mee te nemen in de visie.

Özden is nog steeds onder de indruk van die periode: “De onboarding bij Nsecure is enorm fijn. De eerste twee weken had ik dagelijks een afspraak met een collega die mij van alles kon vertellen. Van IT-security tot aan contractmanagement. Al die informatie valt daarna vanzelf op zijn plaats.”

Vrijheid en ontwikkeling

Bij Nsecure wordt initiatief beloond. Özden: “Ik krijg veel vrijheid om mijzelf te ontwikkelen en zelf met oplossingen te komen voor onze klanten. Dat geeft energie. Ik heb ontzettend veel nieuwe dingen geleerd in slechts een jaar tijd. Dat komt door het bedrijf, door mijn manager, maar ook door mijn collega’s. Deze omgeving stimuleert echt om initiatief te tonen.”

Allermooiste compliment

Als alleenstaande moeder van drie kinderen heeft Özden een druk leven. Maar ondanks haar drukke baan, heeft ze meer energie dan ooit tevoren. “Bij Nsecure werken we continu keihard aan de beste oplossingen voor onze klanten. Met leuke en betrokken collega’s kun je alles aan. Ik heb mijzelf echt teruggevonden in het afgelopen jaar. Mijn zoon zei laatst: ‘Je bent een veel leukere moeder sinds je bij Nsecure werkt.’ Dat vind ik het allermooiste compliment dat ik kan krijgen.”

Nsecure is IT-dienstverlener en marktleider op het gebied van toegangscontrole en security. Voor toonaangevende opdrachtgevers in uiteenlopende branches, leveren zij hoogwaardige security oplossingen die zorgen voor veiligheid en continuïteit. Zeker 160 specialisten met uiteenlopende expertises werken samen om de verwachtingen van opdrachtgevers te overtreffen. Elke dag weer. Eén van deze specialisten is Özden Albayrak: Planner voor het klantenteam Finance & Healthcare.

Claske Niehof HR Business Partner
Meer informatie

Vragen?

Meer weten over werken bij Nsecure en weten hoe jij het beste uit jezelf kunt halen? Neem dan contact op of neem een kijkje op onze Werken Bij-site.