Kennis items

Samenwerking Kunstexpress Barendrecht en Nsecure

Een gedeelde passie voor kunst

Nsecure Kunstexpress Barendrecht
Richard Mildenberg
Sustainability & Business Development Manager
30 augustus 2023

De samenwerking tussen Kunstexpress Barendrecht en Nsecure heeft afgelopen dinsdag 29 augustus 2023 verder vorm gekregen. Nsecure bracht een bezoek aan het atelier om twee professionele schildersezels te doneren.

Met een gedeelde passie voor kunst, weten beide partijen elkaar goed te vinden. Kunstexpress Barendrecht zal het kantoor van Nsecure voorzien van kleurrijke kunstwerken, gemaakt door de 24 kunstenaars van het atelier. Zo laat Nsecure ook haar netwerk kennis met de kunstenaars en de prachtige stukken. Bij interesse brengen we hen graag in contact met het atelier.

Verder zal Nsecure in de toekomst met regelmaat activiteiten voor de kunstenaars van Kunstexpress Barendrecht faciliteren, waaronder een bezoek aan musea.

De Kunstexpress is een atelier waar dagelijks ruimte en begeleiding wordt geboden aan creatieve mensen met een beperking. In het atelier staan honderden prachtige kleurrijke creaties. De kunstenaars krijgen hier alle ruimte om zich te ontwikkelen én hun eigen stijl te ontdekken. Iets wat volledig aansluit bij onze visie ‘the art of control’.

Foto: Arco van der Lee

Gerelateerde thema's
Richard Mildenberg Sustainability & Business Development Manager
Meer informatie

Vragen?

Meer weten over ’the art of control’ of onze maatschappelijke initiatieven? Neem dan contact met ons op.