Kennis items

Nsecure haalt opnieuw FIRA Brons certificaat en EcoVadis Silver Rating

Voor Nsecure betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen investeren in onze bedrijfsactiviteiten.

Richard Mildenberg
Sustainability & Business Development Manager
13 juni 2018

Voor Nsecure betekent maatschappelijk verantwoord ondernemen investeren in onze bedrijfsactiviteiten. Zowel intern als extern nemen we hierin onze verantwoordelijkheid en trachten we een goede balans te vinden tussen people, planet en profit. Het zit in ons DNA om continu te analyseren of en hoe de inzet van slimme technologie een bijdrage levert aan het efficiënter en effectiever inrichten van processen met een positieve uitkomst op het milieu. Onze prestaties op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn zichtbaar in onze FIRA en EcoVadis labels. Met trots kunnen we vertellen dat Nsecure opnieuw de audits succesvol voor beide labels hebben doorlopen.

FIRA Brons – bouwen aan duurzame bedrijfsvoering

Het niveau brons, waarbij commitment van duurzaamheid centraal staat, maakt onze behaalde prestaties van certificaten tot zogenoemde “best practices’ zichtbaar. We laten niet alleen zien wat er al bereikt is, maar ook dat we verder werken aan duurzaamheid. Het FIRA-platform is een platform waar bedrijven hun duurzaamheidsstrategie ontwikkelen en direct alle resultaten én toekomstplannen zichtbaar maken. Het platform sluit nauw aan bij internationale en nationale normen op gebied van duurzame ontwikkeling.

EcoVadis Silver Rating

Nsecure is ook dit jaar beoordeeld met een Silver Rating met een score van 61/100. Dit betekent dat Nsecure in de top 30% van de beoordeelde bedrijven staat. EcoVadis audit bedrijven op MVO-gebied en kent hen een Supplier Sustainability Rating toe. Dit gebeurt op vier gebieden: milieu, eerlijke arbeidspraktijken, eerlijke zakelijke praktijken en supply chain. De methodologie is opgebouwd uit diverse internationale MVO-normen.

Kwaliteit en veiligheid voorop

Daarnaast is Nsecure ook ISO 9001, ISO 27001 en VCA** gecertificeerd. Met deze certificeringen voldoen we aan nationale eisen op gebied van veiligheid, gezondheid en milieu en aan internationale eisen op het gebied van kwaliteitsmanagement en informatiebeveiliging.

Gerelateerde

Onderwerpen

Richard Mildenberg Sustainability & Business Development Manager
Meer informatie

Vragen

Meer weten over onze certificeringen? Neem dan contact op.