Kennis items

Nsecure behaalt met trots prestigieuze Winguard Silver-certificaat

Toekomstbestendige security dat voldoen aan de hoogste eisen voor onze opdrachtgevers

winguard nsecure silver
Alex Smaling
General Manager en Expert Identity & Cloud
30 november 2023

Op woensdag 22 november 2023 heeft Nsecure als eerste partij in Nederland dit bijzondere certificaat in ontvangst te mogen nemen. Dit certificaat benadrukt het commitment van zowel Nsecure en Advancis voor het leveren van topkwaliteit van beveiligingsoplossingen die bijdragen aan veiligheid, optimalisatie en continuïteit in uiteenlopende sectoren.

Het WinGuard Silver-certificaat bevestigt de technische expertise en vaardigheden van Nsecure. Alex Smaling: “Dit onderstreept onze toewijding aan toekomstbestendige beveiligingsoplossingen die voldoen aan de hoogste normen en verwachtingen van onze opdrachtgevers. We zetten ons voortdurend in om voorop te blijven lopen in de snel evoluerende wereld van beveiligingsoplossingen. Zo zijn we niet alleen klaar om aan de huidige behoeften van opdrachtgevers te voldoen, maar ook te anticiperen op toekomstige uitdagingen.”

Al meer dan 5 jaar werken Advancis en Nsecure nauw met elkaar samen. Nsecure biedt met het geprezen Open Integratieplatform WinGuard een unieke benadering van ‘PSIM+’ (Physical Security Information Management).

WinGuard, een uniek platform voor beveiligings- en gebouwbeheer

WinGuard is een open software platform ontwikkeld door Advancis. Met WinGuard kunnen organisaties hun toegangsmanagement beleid overzien en beheren. Alle facetten van beveiliging zoals toegangscontrole, inbraak, intercom en camera observatie komen samen in één centrale omgeving. Daarnaast is de oplossing gemakkelijk te integreren met gebouwbeheersystemen of brandmeldsystemen. Het resultaat? Processen die naadloos op elkaar aansluiten waardoor opdrachtgevers volledig in control zijn.

Het PSIM+ platform WinGuard, is dus meer dan alleen een beveiligingssysteem. Het biedt een verregaande integratie van verschillende oplossingen voor beveiliging, communicatie en facilitair beheer, ongeacht het merk of fabrikant. Dit betekent dat u alle technische systemen op een uniforme en intuïtieve manier kunt monitoren en beheren, gebaseerd op intelligente beveiligingsconcepten voor uiteenlopende klantomgevingen en situaties.

Partnerschap en expertise

Advancis gelooft in partnerschips als drijvende kracht achter hun succes. In nauwe samenwerking met Nsecure is het Winguard platform van meerwaarde geweest in uiteenlopende sectoren en klanttoepassingen. Bij Nsecure begrijpen we dat elke organisatie uniek is. Daarom bieden we maatwerkoplossingen die aan zeer specifieke behoeften voldoen.

Innovatie en klantgerichtheid staat voorop

Het in-house ontwikkelingsbeleid van Advancis en de intensieve klantgerichte aanpak van Nsecure zijn de bouwstenen van deze duurzame samenwerking. We zijn trots op deze samenwerking waardoor we voortdurend innovatieve oplossingen leveren die bijdragen aan de veiligheid en efficiëntie van onze opdrachtgevers.

Alex Smaling General Manager en Expert Identity & Cloud
Meer informatie

Vragen?

Meer weten over Winguard? Neem dan contact met ons op.