Kennis items

Congres Security: verleden, heden, toekomst op Hogeschool Saxion

Nsecure benoemt het cruciale belang van integrale security

Hogeschool Saxion
Alex Smaling
General Manager en Expert Identity & Cloud
19 juni 2024

Op vrijdag 14 juni jl. was Nsecure aanwezig op het congres ‘Security: verleden, heden en toekomst’ georganiseerd door Hogeschool Saxion. Dit congres was speciaal voor iedereen met een passie voor Security Management: studenten, alumni, docenten, onderzoekers en vakexperts.

Het congres startte met een plenair gedeelte, gevolgd door twee interactieve workshoprondes en een afsluitende netwerkborrel.

Alex Smaling, General Manager bij Nsecure, deelde tijdens zijn workshop ‘Het cruciale belang van integrale security’ zijn visie en inzichten over de impact van data, technologie, artificial intelligence en de mens op de toekomst van security.

Reflecterend op het verleden, merkt Smaling op hoe maatschappelijke ontwikkelingen en de snelheid van digitale transities het landschap van security hebben veranderd. Het adaptieve vermogen blijft volgens Smaling een topprioriteit voor elke onderneming in de komende jaren:

“Bij Nsecure staan we voor een wereld waarin fysieke en digitale veiligheid niet afzonderlijk, maar als een harmonieuze eenheid functioneert. Waar anderen stoppen bij deeloplossingen, kijken we naar het grotere plaatje. We leven in een tijdperk waarin fysieke en digitale veiligheid samensmelten tot één geheel. Tegelijkertijd wordt het belang van data en real-time monitoring steeds urgenter om beveiligingsoplossingen optimaal te laten functioneren en proactief onderhoud uit te voeren. We staan voor een integrale aanpak, waarbij alle aspecten van veiligheid, regelgevingen en menselijke factoren naadloos in elkaar overgaan – een strategie die essentieel is voor de toekomst van security.”

Alex Smaling General Manager en Expert Identity & Cloud
Meer informatie

Vragen

Interesse in een lezing of workshop over security? Neem dan contact met ons op en vraag naar de mogelijkheden!