Kennis items

Bij Nsecure werk je echt in de top van security management

Lees hier de blog van Christie Roodenburg, HR manager Nsecure

Nsecure kantoor
Christie Roodenburg
HR Manager
9 juli 2018

Nsecure, specialist op het gebied van access en security management, is actief in veel verschillende branches met complexe bedrijfslocaties, zoals de energiesector, de spoorwegsector, de zorgsector en de financiële sector. Het zijn organisaties die op het gebied van toegang en beveiliging te maken hebben met een heel scala aan uitdagingen. Nsecure is er trots op dat het veel van de grootste bedrijven van Nederland als klant heeft. Om die toppositie te behouden, stopt de zoektocht naar gedreven en vakkundige mensen nooit. Die zoektocht is het werk van HR Manager Christie Roodenburg. 

Hoe is het om te werken bij Nsecure?

“Als je bij Nsecure binnenkomt voel je meteen de goede sfeer. Het kantoor is open en modern ingericht. Wij doen niet aan hokjes, de kantoorruimtes zijn open en transparant. Dat is ook echt kenmerkend voor de bedrijfscultuur. Weinig hiërarchie, een familiegevoel, open en direct, zo kun je onze organisatie beschrijven. Medewerkers krijgen vrijheid in hun werk en er is veel aandacht voor werkbeleving en tevredenheid.

Onze focus ligt op het stroomlijnen van toegangs- en beveiligingssystemen zodat die oplossingen bedrijfsprocessen niet in de weg zitten, maar juist ondersteunen. Als nieuwe werknemer merk je daardoor meteen dat wij verder denken dan traditionele toegangscontrole, doordat we ons verdiepen in alle bedrijfsprocessen van onze klanten. Dat maakt het werk heel veelzijdig, en uitdagend.

Van medewerkers wordt verwacht dat ze ondernemend zijn en zelfredzaam. Bij Nsecure werk je echt aan de top als het gaat om access en security management, dus onze werknemers zijn gedreven mensen die graag op dat niveau werken. We zijn blij met medewerkers die anders kijken en soms buiten de lijntjes durven te kleuren.”

Waarin onderscheidt Nsecure zich van andere werkgevers?

“Op het gebied van acces- en identity management is Nsecure marktleider; dat maakt werken bij ons uitdagend. Je werkt hier voor toonaangevende opdrachtgevers, veelal uit de top-500 bedrijven van Nederland. We werken daardoor met een vooruitstrevende dienstverlening aan complexe projecten. Dat brengt een constante vraag om vernieuwing en ontwikkeling met zich mee. Je hebt bij Nsecure daardoor veel unieke groei- en leermogelijkheden.

De leuke collega’s, de prettige sfeer en de persoonlijke aandacht zorgen ervoor dat onze werknemers kunnen blijven presteren ook wanneer de druk hoger is. Daarnaast is het voor ons ook heel belangrijk om niet de werk-privébalans uit het oog te verliezen.”

Wat voor groeimogelijkheden biedt Nsecure?

“Wij geloven niet in vaste groeipaden. We kijken juist naar het individu. Nsecure kent geen standaard functiebeschrijvingen, maar vertrouwt op het initiatief van de werknemer. Er is voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen, en wij verwachten ook eigen initiatief en een beetje lef. Je krijgt bijvoorbeeld alle ruimte om je werkzaamheden uit te breiden, door te groeien naar een andere rol binnen de afdeling, of een hele andere rol buiten de afdeling. We kijken vooral naar talenten en vaardigheden, en zetten mensen in op rollen die ze inspirerend vinden en op werkzaamheden waar ze goed in zijn.”

Niet onbelangrijk: is er naast inspanning ook oog voor ontspanning?

“Gezelligheid en ontspanning vinden we zeker belangrijk. We organiseren onder meer vaste vrijdagmiddagborrels vanaf 16.00 uur, gezellige zomerbarbecues, een groots kerstfeest en afdelingsuitjes. Werknemers organiseren onderling ook van alles. Daarnaast biedt ons kantoor ook verschillende ontspanningsmogelijkheden voor de momenten dat je even je gedachten wil verzetten, zoals een tafelvoetbal, pooltafels en een smaakvolle buitenruimte.”

Wat voor soort werknemers zoekt Nsecure?

“Vanwege de sterke groei van het bedrijf evenals doorlopende technologische ontwikkelingen is Nsecure altijd op zoek naar nieuwe medewerkers die passen bij de organisatie. Wij hebben het liefst mensen die denken in mogelijkheden, en ondernemend en zelfredzaam zijn. Mensen die graag samen met ons ‘de beste willen zijn’.

Er zijn steeds meer uitdagingen op IT-gebied, dus mensen met talent op dat vlak zien we graag langskomen. Maar de deur staat open voor iedereen die geïnspireerd raakt door ons werk. Daarnaast bieden we ook ruimte voor stages of traineeships voor HBO’ers. Op onze vacaturepagina vind je openstaande vacatures, en open sollicitaties zijn ook zeker welkom.”

Werken bij Nsecure:

  • Werken aan de top: Nsecure is marktleider en werkt voor de grootste bedrijven in Nederland
  • Groei: uitgebreide mogelijkheden voor opleiding en training
  • Eigen initiatief: veel ruimte voor ondernemerschap
  • Uitdagend: samenwerken met andere experts aan innovatieve producten
  • Goede werk-privébalans: borrels, barbecues en een fijne kantooromgeving, maar ook genoeg vakantiedagen en mogelijkheden voor verlof
Gerelateerde

Onderwerpen

Christie Roodenburg HR Manager
Meer informatie

Vragen

Ben jij klaar voor een volgende stap bij Nsecure? Kijk op onze vacaturepagina, of stuur een open sollicitatie naar hr@nsecure.nl.