Het security event van 2024

ART-ificial

Donderdag 3 oktober 2024
13:00 – 17:30 uur
Depot Boijmans Rotterdam

Depot Booijmans Rotterdam
NSECURE ORGANISEERT ART-IFICIAL

HET EVENT OVER SECURITY, AI EN DE MENS

De wereld van beveiliging is radicaal veranderd. Nieuwe technologieën zoals AI en verregaande digitalisering transformeren het beveiligingslandschap ingrijpend. Een geïntegreerde security-aanpak, waarbij technologie, regelgeving en menselijke factoren naadloos samensmelten, is cruciaal voor onze toekomst.

Nsecure, marktleider in IT en Security, nodigt u uit voor een exclusief event op een iconische locatie in Rotterdam. Laat u inspireren door toonaangevende sprekers en ontdek wat deze ontwikkelingen voor uw organisatie betekenen.

Meld u snel aan. Er zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar.

Aanmelden

Blog Alex Smaling AI-trends security
Wat u kunt verwachten

Inspiratie en ontmoeting

Bij Nsecure staan we voor een wereld waarin fysieke en digitale veiligheid niet afzonderlijk, maar als een harmonieuze eenheid functioneert. We staan voor een integrale aanpak, waarbij alle aspecten van veiligheid, regelgevingen en menselijke factoren naadloos in elkaar overgaan – een strategie die essentieel is in onze steeds meer verbonden wereld.

Ontdek tijdens ART-ificial hoe nieuwe technologieën zoals AI het beveiligingslandschap transformeren, over de mens centraal stellen en wat een geïntegreerde security-aanpak betekent voor uw organisatie.

Laat u inspireren

Ontmoet de sprekers

Laat u inspireren door toonaangevende sprekers tijdens ons event. Ontdek wat deze ontwikkelingen, inzichten en ervaringen voor uw organisatie betekenen.

Ewout Genemans: Bekend van TV-programma’s zoals Bureau Rotterdam en Beruchte Gevangenissen, waarin hij niet terugdeinst voor uitzonderlijke en gevaarlijke situaties. Met zijn kritische houding weet hij complexe onderwerpen eenvoudiger te maken voor iedereen en taboes te doorbreken.

Remy Gieling: Expert op het gebied van kunstmatige intelligentie, AI/ChatGPT, digitale innovatie, digitale veiligheid en ondernemen. Hij vertaalt de complexe digitale wereld naar groeikansen voor bedrijven.

Alex Smaling: General Manager bij Nsecure en expert op het gebied van Security, IT-Security en Beveiligingsvraagstukken. Alex neemt u mee in zijn ervaringen van de afgelopen jaren bij toonaangevende opdrachtgevers en wat deelt zijn visie als het gaat om een intergale aanpak voor security.

Depot Booijmans Rotterdam
Over het event

Programma en locatie

Locatie: ART-IFICIAL vindt plaats in het iconische Depot Boijmans van Beuningen: het eerste publiek toegankelijke kunstdepot. Het depot staat naast Museum Boijmans Van Beuningen in het Museumpark in Rotterdam. Nergens ter wereld bestaat een dergelijk werkgebouw, waar naast het openbaar maken van de museumcollectie, een blik achter de schermen van het museumwerk wordt gegeven.

Tijden: 13.00 – 17.30 uur. Definitieve programma volgt binnenkort.

Datum: Donderdag 3 oktober 2024

 

Wim Vreugdenhil Integrated Security Management
Vragen

Neem contact op

Voor dit event zijn een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Meld u aan via bovenstaand formulier. Meer weten over ART-IFICIAL? Neem dan contact met ons op.