Services & Performances

Service Level Management

You have a single point of contact for management, maintenance, and optimal performance of your security environment.

License to operate

At Nsecure, taking responsibility for the desired end result is central. Our goal is not merely to deliver a piece of technology but to provide a license to operate on a long-term basis. With our remote services and performance, we ensure security and continuity for our clients.

Over Service Level Management

  • Eén aanspreekpunt voor beheer, onderhoud en performance van geleverde security oplossingen
  • Periodiek een diepgaande analyse en rapportage van gemaakte afspraken, KPI’s en evaluatie van de geleverde diensten
  • Inzicht en grip op beheerkosten van uw security systemen. Nu en in de toekomst
  • Altijd op de hoogte van trends en innovaties die spelen in uw sector
Onze aanpak

Ketenverantwoordelijkheid

Service Level Management omvat het inplannen en coördineren van preventieve en correctieve onderhoudswerkzaamheden van onze geleverde security oplossingen. Denk aan het bewaken van service levels en het verzorgen van rapportages, tot aan het coördineren van de laatste onderaannemer in de keten. Samen met een team aan specialisten kan Nsecure hier invulling aan geven en huizen we een team dat echt de bedrijfsprocessen en omgeving van de klant kent en begrijpt. De Service Level Manager vertaalt de klantwens naar de interne organisatie en informeert proactief over de voortgang van de dienstverlening.

Innovatieve kijk op onderhoud

Er heerst in het security landschap nog een traditionele kijk op onderhoud. In plaats jaarlijks geplande onderhoudswerkzaamheden, adviseert Nsecure (zeker voor complexere omgevingen) slimme onderhoudsstrategieën waarmee we op zeer efficiënte wijze invulling geven aan de onderhoudsbehoefte van een systeem. Dankzij data analyse weet Nsecure de kwaliteit, prestatie en beschikbaarheid van de oplossing optimaal te houden. Het resultaat? Geen verrassingen of onnodige investeringen maar geplande, preventieve vervangingen die bijdragen aan optimaal life cycle management.

Ontdek de kunst van controle

Weten hoe het monitoren van security systemen, slim inrichten van processen, KPI’s en tools zorgen voor een toekomstig security beleid?

Aanvragen arrow_outward
Projecten

Inspirerende praktijkvoorbeelden